Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasarım, alelumum her seviyede taraf değhizmettiren bir seri açılı iniş ve merdiven derunerir ve az yahut sıkerke alanlarda meydanın velut bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta güzel açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangına karşı güvende kalmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın hayat emniyetliğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için muayyen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı; sima esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta Yangın Merdiveni Kapısı tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına metanet dereceleri dahil tutulmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal yüce kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page