5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın katı esna yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına alınması kolaylaşır ve daha okkalı pert vermesi önlenir.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

CMD Maden; kaliteli ve sağlıklı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da yangın kapısı sahip olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıkan dumanın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page